Lepelhapje van avocado, appel en garnaal

Een elegant aperitiefhapje dat net iets meer tijd vraagt dan het openen van een zak chips, maar waar je zonder enig schuldgevoel van kan genieten!

lepelhapje van avocado, appel en garnaal (640x455)

Ingrediënten voor 10 lepelhapjes:

50 g gepelde, grijze garnaaltjes (voor een veggie versie, kan je deze vervangen door verkruimelde feta)
½ avocado, in kleine blokjes
1 partje appel (ongeveer 1/8), in piepkleine stukjes
1 klein lente-uitjes, in fijne ringetjes
1 tl citroensap (of meer naar eigen smaak)
enkele blaadjes verse munt, fijn gehakt
versgemalen zwarte peper en grof zout

Bereiding:

  1. Vermeng alle ingrediënten. Proef en kruid bij naar je eigen smaak met het citroensap, de munt, peper en zout.
  2. Verdeel het mengsel over de lepeltjes en werk af met wat muntsnippertjes.
Hit enter om te zoeken of Esc om te sluiten