Workshops

Met veel plezier stel ik ons huis voor je open tijdens gezellige, leerrijke en smakelijke kookworkshops, zodat jullie ten volle ondergedompeld kunnen worden in de voedzame, groenterijke en lijnvriendelijke Karola’s Kitchen keuken.

Karola's Kitchen Workshops
Foto door Ellen van den Bouwhuysen

Wat mag je verwachten?

  • Je kan genieten van een verrassend, huisgemaakt aperitief en een hapje terwijl je kennismaakt met de Karola’s Kitchen visie op gezonde voeding.
  • Je gaat aan de slag met een overvloed aan voedzame ingrediënten. In kleine groepjes worden er vernieuwende en toegankelijke recepten bereid, terwijl ik iedereen met raad en daad bijsta. Dorst kan steeds gelest worden met verschillende flavoured waters.
  • Je geniet aan een gezellige tafel van al dat gezonde lekkers in de vorm van een driegangenmaaltijd. Koffie of thee staat klaar voor achteraf.
  • Je gaat naar huis met een volle maag, heerlijke leftovers en een receptenbundel.

 

Privé workshops

Trommel een groepje vrienden, familieleden of collega’s samen voor een leuke kooknamiddag of -avond!
Vraag jouw privé workshop voor min. 5 en max. 7 personen aan via karolien@karolaskitchen.be. Een leuk idee om op een originele manier iets te vieren!
(De inschrijving bedraagt 65 euro per deelnemer. Vanaf 6 personen krijgt elke deelnemer een korting toegekend van 5 euro.)

Open workshops

Op regelmatige basis plan ik een open workshop in, wat betekent dat iedereen zich individueel kan inschrijven. Deze workshops staan open voor max. 7 personen. Een leuk avondje uit voor wie ervan houdt om nieuwe mensen te leren kennen die jouw interesse in gezonde voeding delen!
(De prijs per deelnemer bedraagt 65 euro. )

Praktisch

De workshops vinden plaats in ons huis, vlakbij Gent.
Geïnspireerd door het seizoen creëer ik een kookworkshop waaraan je kan deelnemen (privé of open). Het thema en de opbouw verandert dus regelmatig.
Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend nog wat meer informatie, mail dan naar karolien@karolaskitchen.be.

Er staan momenteel geen open workshops op de agenda.
In mei zal de nieuwe lente/zomerreeks gelanceerd worden.

Nieuwe aankondigen gebeuren via deze pagina,
de Karola’s Kitchen Workshops Facebook-pagina of de nieuwsbrief.

Hit enter om te zoeken of Esc om te sluiten