Karola’s Kitchen – Het kookboek

Hardcover – 26 x 20 cm

Lekker, evenwichtig en gevarieerd eten, zonder veel gedoe of moeilijke ingrediënten: dat is waar dit boek rond draait. Verse, voedzame en plantaardige producten vormen de basis van al mijn gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Met maar liefst 70 recepten, toon ik  je in dit kookboek dat gezond eten een feest kan zijn, met groenten en fruit in de hoofdrol.

Ik reik je in dit boek ook heel wat tips aan rond bewaren en hoe recepten aan te passen naar het seizoen. Zo kan je niet alleen gezonder maar ook ecologischer aan de slag gaan. Welkom in een eerlijke én heerlijke keuken: Karola’s Kitchen.

Haal dit boek nu in huis! 

 


Karola’s Kitchen – Elke dag gewoon gezond

Boek Karola's Kitchen - Elke dag gewoon gezond - Karolien Olaerts
1ste druk oktober 2019 – 2de druk februari 2020 – 3de druk mei 2020 – 4de druk juni 2020

Dat gezonde en eerlijke voeding belangrijk is, weten we allemaal. Waarom blijft het dan zo moeilijk om de theorie in de praktijk om te zetten? Nochtans draagt goed eten bij tot een energiek lichaam en een blij hoofd.

Aan de hand van heldere achtergrondinformatie, eerlijke anekdotes en eenvoudige recepten toon ik je hoe je stapsgewijs je eetgewoonten kan wijzigen. Dit boek staat boordevol tips om te komen tot een haalbaar, dagelijks gezond eetpatroon, zonder jezelf te verliezen in tellen en meten. Er is ook aandacht voor ecologie en mentale gezondheid. Alles overgoten met een sausje van (zelf)relativering. 

Dit is dé gids voor al wie meer inzicht wil krijgen in gezonde voeding en die goede voornemens nu eindelijk eens in de praktijk wil omzetten.

Haal dit boek nu in huis! 

 

Gewoon Gezond – Eet volgens je buikgevoel

Boek Gewoon Gezond Karolien Olaerts
1ste druk in januari 2018 – 2de druk in februari 2018 – 3de druk in februari 2018 – 4de druk in augustus 2020

Weg met dieetboeken en opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het eigenlijk niet zo moeilijk is: gewoon gezond eten, op basis van groenten en fruit, helpt me om me goed in mijn vel te voelen en energiek te zijn.

Dit boek bevat geen vermageringsdieet. Ook geen ontgiftingskuur. En al zeker geen opgelegd programma dat een begin en een einde kent. Dit boek is wél een gids voor een gezonde levensstijl, op jouw lijf geschreven. Met duidelijke achtergrondinformatie en heerlijke recepten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke eetfilosofie.

Wil jij eindelijk verlost geraken uit die vicieuze dieetcirkel en een eetpatroon vinden dat bij jouw unieke lichaam past? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Haal dit boek nu in huis! 

 

Je kan mijn boeken (inclusief gepersonaliseerde signering!) ook komen afhalen bij ons thuis, in Melle (op de grens met Gentbrugge). Stuur hiervoor een mailtje naar info@karolaskitchen.be .

51 reacties

  1. Hoi Marianne, mijn eerste boek kan je bestellen door de overschrijving te maken zoals hierboven vermeld. Het klopt dat het in alle boekhandels is uitverkocht. Het peperdure exemplaar op Bol.com wordt aangeboden door een ambitieuze tweedehandsverkoper 😉 Maar via deze website kan je dus spiksplinter nieuwe boeken bestellen aan de normale prijs. Laat het gerust weten als de instructies niet duidelijk zouden zijn, via een mailtje aan karolien@karolaskitchen.be

 1. Hey Karolien,

  Ik deed reeds de overschrijving voor het ontvangen van je eerste boek.
  Kan je ongeveer een tijdsindicatie geven van wanneer ik je boek kan verwachten?
  Totaal geen probleem als het even wat langer duurt. Alle begrip voor. Maar ik ben gewoon benieuwd vanaf wanneer ik vrolijk mijn brievenbus in de gaten kan houden.

  Alvast bedankt voor je reactie! (en voor je fijne recepten!)

  1. Hoi Jellien, door de omstandigheden gaan wij 2x per week naar de post (i.p.v. 3x). In sommige regio’s levert Bpost heel snel en in andere gaat het – door een tekort aan werknemers – wat trager. In het beste geval heb je dus 48 uur na je bestelling je boek, in het slechtste 7 dagen later. Alvast bedankt voor je begrip en geduld! En dank je voor je aankoop 🙂

 2. Hey Karolien,

  Ik heb net de overschrijving gedaan van je boek. Ik vroeg me af of er een mogelijkheid is dat ik zelf om het boek kom? Met de nodige voorzorgsmaatregelen natuurlijk! Dit omdat ik ook in Gent woon en bpost momenteel overstelpt wordt door pakketjes. Ik kan mij perfect verplaatsen met de fiets.

  Als dit niet mogelijk is, geen probleem! Ik kon het maar vragen.

  Veel groetjes,
  Kelly

 3. Terwijl ik dit schrijf, geniet ik van een koffiesquare!
  Wij zijn zelf al de grootste fans van jouw gerechtjes, jouw eerlijke informatie, jouw visie, jouw Instagram-account… We kunnen er onze gasten regelmatig mee bekoren. En dus hebben we gisteren (moederdag 2020) dan ook maar jouw tweede boek cadeau gedaan aan de schoonouders. Dit in de stiekeme hoop dat we bij ons volgende dinertje een Karolaatje kunnen smullen.

 4. Hoi,

  Ik ben sinds kort gaan nadenken over hoe en wat ik eet. Ik kamp met redelijk wat overgewicht. En dat moet stoppen. Stress, een scheiding en ander zijn dingen die daar de laatste 3 jaar hebben in bijgedragen. Naast wat meer bewegen en dingen doen die ik graag doe, heeft jou website me nu ook al een paar keer geholpen met het midden houden tussen alle overdonderde ‘dieet / levensstijlen’ van koolhydraat arm, naar Atkins, naar Mayo, na Dukan,… alles lijkt me veel te beperkend en onnatuurlijk. Ik ben en blijf een bourgondier en eet graag een beetje vanalles. Maar wil dit wel op een gezonde manier doen, zeker omdat ik zelf graag kook en bak. Ik heb wel zelf beslist nu om mijn ‘brood’ intake veel te verminderen, gewoon omdat ik weet dat dat bij mij het ‘eet-te-veel’ en “easy-to-go-to” probleem is. Ik ben zeker benieuwd naar je boek en ga straks een kijkje nemen bij de boekhandel. Ik las hierboven ook dat je eerste boek niet meer in boekvorm te verkrijgen is? Is het absoluut nodig om het eerste boek te lezen, alvorens je aan het tweede boek begint (bouw het erop verder)? Zo ja, kan ik dan het boek (niet e-book) nog bij jou verkrijgen?

  Alvast bedankt voor de leuke weetjes en receptjes op je blog,
  groetjes, Joëlle

  1. Hoi Joëlle, mijn eerste boek is enkel nog in E-book verkrijgbaar, helaas, maar laat dat je zeker niet tegenhouden om aan mijn tweede boek te beginnen. Beide kan je absoluut afzonderlijk van elkaar lezen. Ze vullen elkaar aan, maar het is geen vervolg. Je hebt de ene dus niet nodig om met de andere aan de slag te kunnen. Als je Gewoon Gezond – Eet volgens je buikgevoel toch graag op papier had gelezen, dan kan je in zo goed als alle bibliothelen terecht voor een exemplaar trouwens. Aan je verhaal te lezen, ga je zeker en vast iets hebben, aan elk van beide boeken. Ik wens alvast superveel succes en vooral ook plezier ermee!

Geef een antwoord

Dropbar Content
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

En ontvang allerlei leuke extra’s, zoals seizoens kalenders, weekmenu’s en nog veel meer!