Lezingen

Karolien Olaerts - Lezing
Foto door Kaat Pype

Door de overvloed aan informatie rond gezond eten, is het tegenwoordig moeilijk om de zin van de onzin en hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Tijdens een lezing geef ik daarom met veel enthousiasme en de nodige wetenschappelijke onderbouwing een klare kijk op wat gezonde voeding nu precies is. Ik geloof er steevast in dat de combinatie van feitelijke wetenschap, aanvoelen wat voor ons unieke lichaam het beste werkt én een set aan praktische, haalbare trucs samen dé sleutel vormen naar een evenwichtig eetpatroon en een gezonde levensstijl. En bijgevolg naar een meer energiek, fit en blij lichaam.

Je mag een combinatie verwachten van mijn kennis als biomedisch wetenschapper (met als specialisatie voedingswetenschappen), realistische, no-nonsense tips en persoonlijke anekdotes, verwerkt in een actuele en interactieve presentatie van anderhalf uur.
Mijn stijl, visie en eetfilosofie kan je alvast proeven, hier op de website, in mijn eerste boek Gewoon Gezond – eet volgens je buikgevoel en mijn tweede boek Karola’s Kitchen – elke dag gewoon gezond.

Geplande lezingen vind je op de pagina AGENDA.

Lezingen werden reeds gegeven aan het Universitair Ziekenhuis Gent, bij verschillende bibliotheken, in samenwerking met personal trainers, Flair … Een overzicht van enkele hoogtepunten, vind je via deze link.

Heb je interesse in het boeken van een lezing? Voor verdere informatie en tarieven, kan je mailen naar info@karolaskitchen.be

Hit enter om te zoeken of Esc om te sluiten