Omdat het woord ‘bananenbrood’ de lading niet dekt en de Amerikanen nu…
Gebakken ricotta met bosbessen
Als ik gerechten samenstel, richt ik me op eenvoudige en toegankelijke ingrediënten.…
Karola’s granola
Dat de ene granola de andere niet is, hoef ik jullie vermoedelijk…
Kwark exotic
Mijn eten kent fases. Ik bedoel niet van diëten en zo, dat…
Roze havermoutpap
Morgen begint de gewone schoolwerkweek opnieuw. Ik ga niet doen alsof ik…
Boekweitpap met appel en peer
Havermout is helemaal terug van weggeweest, daar kan niemand nog omheen. Hele…
Vanille-frambozen platte kaas met chia-jam en nootjes
Ik kan leven van platte kaas, pindanoten en appels. In tijden van…
Smoothie bowl met mango, banaan en kokos
Liefde op het eerste gezicht. Dat was het. Ik zag deze mooie…
Appeltaartgranola
Onweerstaanbaar vind ik deze granola. Als je de pot opent en je…
Sinterklaas-havermoutpap
Het is bijna Sinterklaas en daar horen chocolade, marsepein en mandarijntjes bij.…
Warme peer en bosbessen met platte kaas en noten
Een warm ontbijt is als ochtendseks: het kan alleen maar het begin…
Overnight haverchiapap
Groenten en fruit spelen hier in elke maaltijd dé hoofdrol. En ook…
Havermout met appel, bosbessen en amandel
Havermout is hot. Hele kookboeken worden geschreven over deze uit de vergeethoek…
Oveneitjes met spinazie
Ik had jullie gewaarschuwd… It’s all about eggs, de komende dagen! Het…
Zacht- en hardgekookte eitjes
De basis van de basis! En toch heb ik verschillende pogingen nodig…