Ik dacht dat er werkelijk niemand bestond die niet gek is op…
Courgette-oreganopannenkoekjes met radijsjestartaar
In de Vlaamse keuken worden kruiden vaak niet als volwaardig ingrediënt gezien:…
Red Bircher muesli
Muesli werd in 1900 uitgevonden door arts en voedingsdeskundige Maximiliaan Bircher-Benner, die…
Oveneitjes met prei, champignons en boerenkool
Na mijn schuldig seizoensverzuim van vorige week (ik kookte met courgettes en…
Courgette en tomaat met kurkuma
Het is niet het seizoen van de courgettes. En nog veel minder…
Kaki cakejes
Een overrijpe kaki en een zwak voor leuke woorden. Dat vormde de…
Skyr met gebakken kruidnoten en bessenjam
Food prepping is het nieuwe ding en ook ik ben er helemaal…
3 x zoete aardappeltoast met skyr
In gezond-eten-land heb je twee soorten hypes. Enerzijds dure, superfoodachtige dingen, bedacht…
Exotische pannenkoekjes
Het is weer zover! In de nieuwste editie van Delhaize magazine staat…
Havergebakjes met kiwibespralines
Onlangs vroeg De Standaard Magazine me een heel fijne oefening te maken:…
Aardbeien en abrikozen uit de oven
Veel heerlijker kan seizoensfruit niet worden: aardbeien en abrikozen, zijn – naast…
Suikervrije rabarbercompote
Het is niet meteen mijn meest fotogenieke creatie, maar hier is hij…
Gebakken ricotta met bosbessen
Als ik gerechten samenstel, richt ik me op eenvoudige en toegankelijke ingrediënten.…
Karola’s granola
Dat de ene granola de andere niet is, hoef ik jullie vermoedelijk…
Kwark exotic
Mijn eten kent fases. Ik bedoel niet van diëten en zo, dat…