Een overrijpe kaki en een zwak voor leuke woorden. Dat vormde de…
Skyr met gebakken kruidnoten en bessenjam
Food prepping is het nieuwe ding en ook ik ben er helemaal…
3 x zoete aardappeltoast met skyr
In gezond-eten-land heb je twee soorten hypes. Enerzijds dure, superfoodachtige dingen, bedacht…
Exotische pannenkoekjes
Het is weer zover! In de nieuwste editie van Delhaize magazine staat…
Havergebakjes met kiwibespralines
Onlangs vroeg De Standaard Magazine me een heel fijne oefening te maken:…
Aardbeien en abrikozen uit de oven
Veel heerlijker kan seizoensfruit niet worden: aardbeien en abrikozen, zijn – naast…
Suikervrije rabarbercompote
Het is niet meteen mijn meest fotogenieke creatie, maar hier is hij…
Gebakken ricotta met bosbessen
Als ik gerechten samenstel, richt ik me op eenvoudige en toegankelijke ingrediënten.…
Karola’s granola
Dat de ene granola de andere niet is, hoef ik jullie vermoedelijk…
Kwark exotic
Mijn eten kent fases. Ik bedoel niet van diëten en zo, dat…
Roze havermoutpap
Morgen begint de gewone schoolwerkweek opnieuw. Ik ga niet doen alsof ik…
Boekweitpap met appel en peer
Havermout is helemaal terug van weggeweest, daar kan niemand nog omheen. Hele…
Vanille-frambozen platte kaas met chia-jam en nootjes
Ik kan leven van platte kaas, pindanoten en appels. In tijden van…
Smoothie bowl met mango, banaan en kokos
Liefde op het eerste gezicht. Dat was het. Ik zag deze mooie…
Appeltaartgranola
Onweerstaanbaar vind ik deze granola. Als je de pot opent en je…