Als je aan sojasaus denkt, denk je aan Azië. Ik althans. Zoals…
Kokoscurrynoedelsoep
Waarschuwing! Vooral niet naar de lijst met ingrediënten kijken! (Dit is vermoedelijk…
Courgetti met parmezaansaus, groene asperges en spekuitjes
Vorig jaar verplichtte een gebroken voet en de bijhorende platte rust me…
Curry met spruitjes en boerenkool
We zijn weer vertrokken. Nog niet aan volle vaart, maar we zijn…
Kamutsalade met pompoen, rode biet en boerenkool
Zal dit de laatste blogpost zijn van 2019 of niet? Geen flauw…
Witte vis met mosterdkorst en smeuïge prei
Feestelijk eten op tafel zetten hoeft niet per definitie veel tijd te…
Gevulde pompoen met champignons, aubergine en kastanjes
November is al half voorbij. Dat wil zeggen dat december in zicht…
Feestelijke bloemkool en pastinaak met mosterd
Koken met groenten. En groenten. En groenten. Er wordt wel eens verondersteld…
Tortiglioni met butternutsaus
Dertig weken ben ik nu zwanger, maar heel veel vreemde cravings heb…
Labneh met Midden-Oosters gekruide groenten en veggie gehakt
De Midden-Oosterse keuken boomt! En dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik…
Frittata met rode biet, courgette en feta
Je zag ze misschien al voorbij komen in mijn Instagram Stories: de…
Caponata
Het is zomer. In mijn hart en volgens de kalender. En ook…
Courgette-oreganopannenkoekjes met radijsjestartaar
In de Vlaamse keuken worden kruiden vaak niet als volwaardig ingrediënt gezien:…
Ovenschotel met broccoli, boerenkool en mozzarella
Het is een maand geleden sinds het laatste recept op Karola’s Kitchen…
Warme bloemkoolsalade met kikkererwten en een amandelsausje
April is #TryVegan maand. Of beter gezegd, een maand waarin we extra…