Ik dacht dat er werkelijk niemand bestond die niet gek is op…
Verse kaas met aardbeiencoulis en haver cookie crunch
Het aardbeienseizoen is opnieuw aangebroken en er gaat geen dag voorbij zonder…
Silky chocolade met frambozen
Ik mag dan wel immobiel en aan bed gekluisterd zijn wegens een…
Zachte peer-kardemomkoekjes
Ik ben een grote perenliefhebber. Vooral van de Belgische Doyenné peren. Tijdens…
5 eetbare cadeautjes
Cadeautjes geven en krijgen is heel erg leuk, maar… we hebben al…
Kaki cakejes
Een overrijpe kaki en een zwak voor leuke woorden. Dat vormde de…
Exotische pannenkoekjes
Het is weer zover! In de nieuwste editie van Delhaize magazine staat…
Havergebakjes met kiwibespralines
Onlangs vroeg De Standaard Magazine me een heel fijne oefening te maken:…
Aardbeien en abrikozen uit de oven
Veel heerlijker kan seizoensfruit niet worden: aardbeien en abrikozen, zijn – naast…
Suikervrije rabarbercompote
Het is niet meteen mijn meest fotogenieke creatie, maar hier is hij…
Gegrilde fruitlollies
Ik deelde onlangs mijn recept voor de op-en-top zomerse barbecuesalade met portobellosteak al met jullie maar…
Rabarberclafoutish
Het vroeg wel wat om dit dessertje erdoor te krijgen. Enkele pogingen…
Kwark exotic
Mijn eten kent fases. Ik bedoel niet van diëten en zo, dat…
Nectarines uit de oven met gemberkwark
Het is nectarineseizoen en daar geniet ik graag met volle teugen van.…
Vanille-frambozen platte kaas met chia-jam en nootjes
Ik kan leven van platte kaas, pindanoten en appels. In tijden van…