eenhandvolgemengde sla(uit een zakje, of een andere sla naar keuze)
8zwarteontpitte olijven, in ringetjes
8muntblaadjes, fijn gehakt
10steeltjesbieslook
hetsapvan 1/4de limoen(of meer naar smaak)
eenklein handjepompoenpitten
1tlolijfolie
versgemalen zwarte peper en grof zeezout
Instructies
Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en zaden en snijd hem in dunne reepjes. Halveer ook de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes er met behulp van een koffielepeltje uit. (Dit is geen must maar de watermeloen is al erg vochtig. De komkommerzaadjes zouden de salade al snel wat soppig maken.)
Schep in een grote kom de paprika en komkommer om met de sla, watermeloen, kruiden, olijven, olijfolie, het limoensap en peper en zout. Verkruimel de feta eroverheen, schep nogmaals voorzichtig om en strooi er tot slot de pompoenpitten over.