Pureer de frambozen met een vork. Snijd de mango in blokjes en pureer deze met een staafmixer. (Behoud bij beiden wat textuur! Dat maakt je frisco's alleen maar interessanter.)
Roer de agavesiroop door de kokosyoghurt.
Doe in de helft van de vormpjes een klein schepje van de frambozen, schep er vervolgens wat yoghurt bij en tot slot nog toefjes framboos. Meng de yoghurt en frambozen licht door elkaar met een satéstokje.
Meng de kokosrasp door de overgebleven yoghurt. Vul de overige vormpjes met de gepureerde mango en overige kokosyoghurt, op dezelfde manier als hierboven beschreven. Plaats de ijsjes minstens 2,5 uur in de diepvriezer.
Smelt de chocolade en kokosolie au bain marie (zorg ervoor dat de kom het kokende water niet raakt) en schenk het mengsel in een tas (zodat je de frisco's makkelijker onder kan dompelen. Laat de chocolade 10 minuten afkoelen.
Zorg ervoor dat je decoratie klaar ligt (nootjes, kokosrasp, sprinkles...). Dop de diepgevroren ijsjes in de chocolade en bestrooi ze met de versiering. Lag ze op op een bord met wat bakpapier en plaats nog 10 minuten in de vriezer. Wanneer de chocolade uitgehard is, kan je de ijslolly's enkele maanden in een doosje in de diepvriezer bewaren.
Je haalt de ijslolly's best zo'n 2 minuten voor het eten uit de vriezer om ze op hun best te hebben. En om je tong niet te vriesbranden.