Verwarm de oven voor op 180 °C.
Schil de koolrabi en snijd in dobbelsteentjes.
Verwijder de stelen en harde kern van de venkel en snijd in reepjes.
Spoel de krielaardappeltjes grondig, dep droog en snijd de grote exemplaren in twee.
Stort alles op een bakplaat en schep om met 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel gedroogde peterselie en voldoende versgemalen zwarte peper en grof zeezout. Plaats 15 minuten in de oven.
Verwijder intussen het loof van de radijsjes.(Gooi het niet weg! Zie tips om ermee aan de slag te gaan.) Spoel de radijsjes grondig en dep droog. Snijd ze in de lengte in twee en stort ze in een kom.
Doe de kipstukjes bij de radijsjes. (Scheur de grootste stukjes in twee.) Schep om met 2 theelepels olijfolie, versgemalen zwarte peper en grof zeezout. Verspreid de radijsjes en kipstukjes over de andere groenten, na de eerste 15 minuten oventijd en plaats nogmaals 10 à 15 minuten in de oven.
Hak intussen de verse kruiden fijn. Zet opzij.
Maak de bladeren van het kropje sla los, spoel en zwier droog. Zet opzij.
Maak het sausje: meng de veganaise met het currypoeder en de sriracha. Zet opzij
Voeg de verse kruiden, de sla en ¾ van het sausje bij de groenten, wanneer deze uit de oven komen. Schep goed om tot het sausje alle andere ingrediënten bedekt.
Verdeel de salade over twee borden, leg er enkele kappertjes bovenop en druppel er indien gewenst nog wat van de resterende saus overheen.