Verwarm de rode vruchten, 1 theelepel steviapoeder en 50 ml water op een laag vuurtje tot het fruit helemaal gaar is. Pureer de grootste stukken met je spatel, draai het vuur uit en laat 5 minuten afkoelen. Roer er 1 eetlepel chiazaad doorheen en laat nogmaals 10 minuten afkoelen. Verdeel de rode vruchtenjam over 4 glaasjes en plaats minstens 10 minuten in de koelkast.
Maak de verpakking van de zijden tofu wat open en laat het overtollige vocht eruit lopen. Breng de tofu in een blender, samen met de agavesiroop en citroenzeste. Blend tot je een homogeen mengsel zonder klonters bekomt. Doe dit in verschillende shifts, waartussen je de wanden van de blender afschraapt met een een pannenlikker.
Verdeel de pudding over de glaasjes en zet minstens 3 uur in de koelkast.
Werk af met de amandelschilfers, het gevriesdroogde fruit en wat citroenzeste.