Zoek

Karola’s Kitchen – Het kookboek

Hardcover – 26 x 20 cm

Lekker, evenwichtig en gevarieerd eten, zonder veel gedoe of moeilijke ingrediënten: dat is waar dit boek rond draait. Verse, voedzame en plantaardige producten vormen de basis van al mijn gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Met maar liefst 70 recepten, toon ik  je in dit kookboek dat gezond eten een feest kan zijn, met groenten en fruit in de hoofdrol.

Ik reik je in dit boek ook heel wat tips aan rond bewaren en hoe recepten aan te passen naar het seizoen. Zo kan je niet alleen gezonder maar ook ecologischer aan de slag gaan. Welkom in een eerlijke én heerlijke keuken: Karola’s Kitchen.

Haal dit boek nu in huis! 

 


Karola’s Kitchen – Elke dag gewoon gezond

Boek Karola's Kitchen - Elke dag gewoon gezond - Karolien Olaerts
1ste druk oktober 2019 – 2de druk februari 2020 – 3de druk mei 2020 – 4de druk juni 2020

Dat gezonde en eerlijke voeding belangrijk is, weten we allemaal. Waarom blijft het dan zo moeilijk om de theorie in de praktijk om te zetten? Nochtans draagt goed eten bij tot een energiek lichaam en een blij hoofd.

Aan de hand van heldere achtergrondinformatie, eerlijke anekdotes en eenvoudige recepten toon ik je hoe je stapsgewijs je eetgewoonten kan wijzigen. Dit boek staat boordevol tips om te komen tot een haalbaar, dagelijks gezond eetpatroon, zonder jezelf te verliezen in tellen en meten. Er is ook aandacht voor ecologie en mentale gezondheid. Alles overgoten met een sausje van (zelf)relativering. 

Dit is dé gids voor al wie meer inzicht wil krijgen in gezonde voeding en die goede voornemens nu eindelijk eens in de praktijk wil omzetten.

Haal dit boek nu in huis! 

 

Gewoon Gezond – Eet volgens je buikgevoel

Boek Gewoon Gezond Karolien Olaerts
1ste druk in januari 2018 – 2de druk in februari 2018 – 3de druk in februari 2018 – 4de druk in augustus 2020

Weg met dieetboeken en opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het eigenlijk niet zo moeilijk is: gewoon gezond eten, op basis van groenten en fruit, helpt me om me goed in mijn vel te voelen en energiek te zijn.

Dit boek bevat geen vermageringsdieet. Ook geen ontgiftingskuur. En al zeker geen opgelegd programma dat een begin en een einde kent. Dit boek is wél een gids voor een gezonde levensstijl, op jouw lijf geschreven. Met duidelijke achtergrondinformatie en heerlijke recepten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke eetfilosofie.

Wil jij eindelijk verlost geraken uit die vicieuze dieetcirkel en een eetpatroon vinden dat bij jouw unieke lichaam past? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Haal dit boek nu in huis! 

 

Je kan mijn boeken (inclusief gepersonaliseerde signering!) ook komen afhalen bij ons thuis, in Melle (op de grens met Gentbrugge). Stuur hiervoor een mailtje naar info@karolaskitchen.be .

51 reacties

 1. Dag Karolien,

  Ik weet niet of dit een vreemde vraag is :-). Ik heb je twee boeken en kijk ook superhard uit naar het derde boek met meer recepten. Ik vind het heel fijn om inspiratie uit kookboeken te halen.

  Heb jij nog tips voor andere kwalitatieve (vegetarische) kookboeken of chefs om te volgen? Ik ben al lang grote fan van the Green Kitchen, maar wil graag mijn horizon nog wat verbreden!

  Groetjes Astrid

 2. Alleen maar lof voor de 3 boeken die uit jouw pen gevloeid zijn. De schrijfstijl is heerlijk eerlijk, de informatie bijzonder leerrijk. Het duwtje in de rug dat ik nodig had om stilaan los te komen van mijn ongezonde relatie met voeding.

  Jouw recepten (uit de leesboeken, het wondermooie kookboek en op deze website) maken mij oprecht gelukkig, stellen nooit teleur, overtreffen steeds de verwachtingen en inspireren mij. Meer en meer durf ik nu zelf creatief aan de slag te gaan in de keuken, met mijn rugzak bomvol zaken die ik geleerd heb van jouw keuken en tips.

  Bedankt voor de tijd en energie die je steekt in het overbrengen jouw boodschap. Ik hoop dat je er zelf voldoende aan herinnerd wordt dat jouw werk velen onder ons terug richting heeft gegeven.

 3. Waw, Karola’s Kitchen kookboek cadeau gekregen. Wat een mooie aanvulling op de 2 eerste boeken. Al 6 gerechten gemaakt en allen bom vol slaak. De regenboogwok! Groentenbomramen. En vandaag alles overtroffen met Jambalaya. Een boek voor dagelijks gebruik! Ook de flexibele tips rond ingrediënten zijn handig. Bedankt Karolien!

 4. Toen ik 60 werd besloot ik de knop om te draaien en een eigen weg te zoeken los van voorgeschreven diëten en het tellen van calorieën. Per toeval kwam ik bij je tweede boek terecht. Wat voelde ik mij begrepen !
  Nu,twee jaar verder, in het bezit van al je boeken, voel ik mij beter dan ooit tevoren.
  Gewicht op punt en geen spijsverteringsklachten.
  De nieuwe levensstijl werd vanzelfsprekend.
  Super ook dat je zovelen inspireert met je blog.
  Dikke pluim !

 5. Als je twijfelt om ‘Het kookboek’ te kopen omdat je er net als mij al schandalig veel hebt en omdat je vindt dat nóg een kookboek echt niet nodig is… Geloof me, dit heb je wel nodig! Eergisteren dus gekocht en zonet mijn derde recept gemaakt. De broccoli en bloemkool met ei en feta, de Karolasmacks en omdat mijn oven toch opstond en ik nog een veel te rijpe banaan had liggen, ook ineens de kokos-banaanrotsjes uit het boek.
  Vanavond dan de currygroenten met yoghurtsaus en couscous omdat ik een blik kikkererwten heb geopend… Enfin, niet enkel ruikt mijn huis nu heerlijk, maar omdat je het ene recept hebt gemaakt heb je ook altijd een reden om een volgend te maken😁
  Super blij dus met mijn aankoop, ik kan het niet genoeg aanbevelen!

Geef een reactie

Zoek
Dropbar Content
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

En ontvang allerlei leuke extra’s, zoals seizoens kalenders, weekmenu’s en nog veel meer!