Search

Karola’s Kitchen – Het kookboek

Hardcover – 26 x 20 cm

Lekker, evenwichtig en gevarieerd eten, zonder veel gedoe of moeilijke ingrediënten: dat is waar dit boek rond draait. Verse, voedzame en plantaardige producten vormen de basis van al mijn gerechten, zonder in te boeten aan smaak en voldoening. Met maar liefst 70 recepten, toon ik  je in dit kookboek dat gezond eten een feest kan zijn, met groenten en fruit in de hoofdrol.

Ik reik je in dit boek ook heel wat tips aan rond bewaren en hoe recepten aan te passen naar het seizoen. Zo kan je niet alleen gezonder maar ook ecologischer aan de slag gaan. Welkom in een eerlijke én heerlijke keuken: Karola’s Kitchen.

Haal dit boek nu in huis! 

 


Karola’s Kitchen – Elke dag gewoon gezond

Boek Karola's Kitchen - Elke dag gewoon gezond - Karolien Olaerts
1ste druk oktober 2019 – 2de druk februari 2020 – 3de druk mei 2020 – 4de druk juni 2020

Dat gezonde en eerlijke voeding belangrijk is, weten we allemaal. Waarom blijft het dan zo moeilijk om de theorie in de praktijk om te zetten? Nochtans draagt goed eten bij tot een energiek lichaam en een blij hoofd.

Aan de hand van heldere achtergrondinformatie, eerlijke anekdotes en eenvoudige recepten toon ik je hoe je stapsgewijs je eetgewoonten kan wijzigen. Dit boek staat boordevol tips om te komen tot een haalbaar, dagelijks gezond eetpatroon, zonder jezelf te verliezen in tellen en meten. Er is ook aandacht voor ecologie en mentale gezondheid. Alles overgoten met een sausje van (zelf)relativering. 

Dit is dé gids voor al wie meer inzicht wil krijgen in gezonde voeding en die goede voornemens nu eindelijk eens in de praktijk wil omzetten.

Haal dit boek nu in huis! 

 

Gewoon Gezond – Eet volgens je buikgevoel

Boek Gewoon Gezond Karolien Olaerts
1ste druk in januari 2018 – 2de druk in februari 2018 – 3de druk in februari 2018 – 4de druk in augustus 2020

Weg met dieetboeken en opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekte ik dat het eigenlijk niet zo moeilijk is: gewoon gezond eten, op basis van groenten en fruit, helpt me om me goed in mijn vel te voelen en energiek te zijn.

Dit boek bevat geen vermageringsdieet. Ook geen ontgiftingskuur. En al zeker geen opgelegd programma dat een begin en een einde kent. Dit boek is wél een gids voor een gezonde levensstijl, op jouw lijf geschreven. Met duidelijke achtergrondinformatie en heerlijke recepten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke eetfilosofie.

Wil jij eindelijk verlost geraken uit die vicieuze dieetcirkel en een eetpatroon vinden dat bij jouw unieke lichaam past? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Haal dit boek nu in huis! 

 

Je kan mijn boeken (inclusief gepersonaliseerde signering!) ook komen afhalen bij ons thuis, in Melle (op de grens met Gentbrugge). Stuur hiervoor een mailtje naar info@karolaskitchen.be .

51 reacties

 1. Beide boeken zijn een must in ieders keuken vind ik, wij zijn geen vegetariërs maar dankzij jouw boeken eten wij merkelijk minder vlees. Ik maak de gerechten soms met een kipfilet of iets van ander mager vlees erbij, sommige dagen krijg ik zelfs een gerecht zonder vlees verkocht, de boze vragende ogen aan tafel blijven uit. (Joepie) Ik heb alle boeken van Pascale Naessens en kookte steeds uit haar boeken, met Karola’s kitchen ben ik blij met de nieuwe frisse wind in mijn dagelijkse kookfestijnen. Eerlijk gezegd was ik wat uitgekeken op Naessens. De kinderen zijn zeker ook fan van de gerechten en ons aardappel verbruik is zienderogen geslonken met ons gezin van 5. Ik alvast uit naar een 3de boek!

 2. Hey Karolien,
  Ik volg je reeds tijdje via Insta, echter nu door Corona wat meer tijd gekregen en je 1e boek besteld. Ondertussen halfweg in het lezen ervan (op 3 dagen). Postcasts met jou en Kobe beluisterd. Ondertussen reeds enkele gerechtjes gemaakt. En ja hoor… ik ben fan van Karola’s Kitchen!!! 2e boek zonet besteld.
  Ik vind je openhartigheid zalig en voel me meer dan ooit eens ECHT begrepen.
  Ook vind ik de recepten haalbaar en eenvoudig te maken. Love it!
  SUPER bedankt voor alles wat je deelt, voor je posts, voor je Q&A en vooral dank je voor de vele tijd en energie die je erin steekt om mij en zoveel anderen gelukkig te maken. Please keep on going. ?

 3. Een mooi aanbod van jouw 2 boeken vr 30€.

  Nu kan ik eindelijk op zoek gaan naar de juiste info over kokosvet/olie.
  (Spijtig genoeg nog geen antwoord gekregen na 3 mails )

  De boeken hebben een zeer aangenaam ,leuk formaat en liggen goed in de hand.

  Nu op ontdekking binnenin .

  Grtjs

  1. Heel veel lees-, kook- en eetplezier 🙂
   Voedingsvragen beantwoorden doe ik nooit privé, zoals mijn autoresponder aangeeft. Als ik deze grens niet zou stellen, zou ik werkelijk waar 24 uur per dag en 7 dagen per week mensen met vragen moeten bedienen, met aan het einde van de rit geen inkomsten en vooral: geen tijd of energie meer voor mijn werk en gezin. (Voor mezelf heb ik sowieso al geen tijd, dus dat vraag ik zelfs niet eens…)
   Alvast bedankt voor je begrip hiervoor.

 4. Dag Karolien,

  Een vraagje: voor hoeveel personen zijn de recepten in het boek Gewoon Gezond bedoeld? Ik vind dat precies niet meteen terug. Ik denk twee personen, maar ik twijfel bij het recept van het Marokkaans stoofpotje. Dank je!

  Groetjes,
  Sanne

Geef een reactie

Search
Dropbar Content
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

En ontvang allerlei leuke extra’s, zoals seizoens kalenders, weekmenu’s en nog veel meer!