Boeken van Karolien

Gewoon Gezond – Eet volgens je buikgevoel

Boek Gewoon Gezond Karolien Olaerts
1ste druk in januari 2018 – 2de druk in februari 2018 – 3de druk in februari 2018

Voedingswetenschapper Karolien Olaerts neemt het heft in eigen handen. Weg met dieetboeken en opgelegde kuren! Met vallen en opstaan ontdekt ze dat het eigenlijk niet zo moeilijk is: gewoon gezond eten, op basis van groenten en fruit, helpt haar een gewicht te vinden waar ze zich goed bij voelt. Dit boek bevat geen vermageringsdieet. Ook geen ontgiftingskuur. En al zeker geen opgelegd programma dat een begin en een einde kent. Dit boek is wél een gids voor een gezonde levensstijl, op jouw lijf geschreven. Met duidelijke achtergrondinformatie en heerlijke recepten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van een persoonlijke eetfilosofie.

Je kan een gesigneerd exemplaar van Gewoon Gezond bestellen voor € 22,5
(+ € 2,5 indien verzending binnen België = € 25).

Maak het correcte bedrag over op
BE56 3770 7600 4688 op naam van Karolien Olaerts
met vermelding van je naam  en adres.
Zodra we je betaling ontvangen hebben komt Gewoon Gezond – Eet volgens je buikgevoel jouw richting uit!
Let op! Als het boek niet voor jezelf is, maar voor een andere gelukkige, vermeld dan zeker duidelijk aan wie het gesigneerd moet worden.

Woon je in de buurt van Gent en kan je het boek zelf komen ophalen, neem dan contact op met karolien@karolaskitchen.be. In dat geval worden er uiteraard geen verzendingskosten aangerekend.

Klik hier voor een inkijkexemplaar.
Opmerking: Gewoon Gezond is uitverkocht in de reguliere boekhandels.

 

Karola’s Kitchen – Elke dag gewoon gezond

Boek Karola's Kitchen - Elke dag gewoon gezond - Karolien Olaerts
1ste druk oktober 2019

Dat gezonde en eerlijke voeding belangrijk is, weten we allemaal. Waarom blijft het dan zo moeilijk om de theorie in de praktijk om te zetten? Nochtans draagt goed eten bij tot een energiek lichaam en een blij hoofd. Als voedingswetenschapper, healthy foodblogger en voormalig snackliefhebber weet Karolien Olaerts als geen ander hoe echt iedereen zich een gezond en eco friendly eetpatroon kan aanmeten. Aan de hand van heldere achtergrondinformatie, eerlijke anekdotes en eenvoudige recepten toont ze je hoe je stapsgewijs je eetgewoonten kan wijzigen.

Karola’s Kitchen – Elke dag gewoon gezond is verkrijgbaar in de meeste boekhandels, zowel on- als offline. Bestellen bij Bol.com kan via deze link. Wij versturen zelf géén exemplaren, maar woon je in de buurt van Gent en kan je het boek zelf komen ophalen, neem dan contact op met karolien@karolaskitchen.be

Onderaan deze pagina kan je in de reacties recensies lezen of er één achter laten.
Ik hoor heel graag van je!

Hit enter om te zoeken of Esc om te sluiten